Cure Touch – Športový gél hrejivý

Hrejivý gél Cure Touch obsahuje vysoké množstvo rastlinných extraktov a silíc. Horské byliny sú používané ako účinná podpora pri svalových a kĺbových problémoch.

Cure Touch – Športový gél hrejivý

Hrejivý gél Cure Touch obsahuje vysoké množstvo rastlinných extraktov a silíc. Horské byliny sú používané ako účinná podpora pri svalových a kĺbových problémoch. Hrejivý gél je určený najmä pre profesionálnych a rekreačných športovcov, pre osoby, ktoré čaká namáhavá fyzická aktivita alebo pre tých, ktorí vykonávajú fyzicky náročnú profesiu.

Tento športový hrejivý gél nie len že pomáha optimálne aktivovať svaly pred záťažou a znižuje riziko zranenia, ale dokonca patrí medzi osvedčený podporný prostriedok pri bolestiach kĺbov a chrbtice, pri podvrtnutí a hojení zlomenín.

Ako používať hrejivý gél Cure Touch?

Hrejivý gél pre športovcov aplikujte na pokožku 5 – 10 minút pred očakávanou fyzickou námahou alebo naneste niekoľkokrát denne na bolestivé miesta. Pre zvýšenie účinku odporúčame hrejivý gél dôkladne vmasírovať. Vyhýbajte sa nanášaniu prípravku na sliznice a otvorené rany.

Po namáhavom fyzickom výkone odporúčame používať Regeneračný chladivý gél pre športovcov.

Hrejivý gél pre športovcov nepoužívajte pri precitlivosti na niektorú zložku prípravku. Prípravok je dermatologický testovaný. Testy neboli vykonávané na zvieratách.

Hrejivý gél pre športovcov je vyrobený zo zmesi liečivých byliniek, ich extraktov a silíc. Okrem iného, gél obsahuje extrakt z pagaštana konského, kvetu arniky horskej, z kostihoja lekárskeho, z plodu čučoriedky, repíka lekárskeho, výťažok z rozmarínu lekárskeho, z dúšky timiánovej, čilli papriečiek a výťažky z mnohých ďalších rastlín.

Skladovanie

Uchovávajte pri izbovej teplote, chráňte pred priamym slnkom a mrazom.
Obsah: 200ml

Diskusia


Email nebude zverejnený, len jeho prvá čásť.