Beurer IPL epilátor 10000+

Jedno ošetrenie celého tela s IPL epilátorom Beurer, vďaka XXL hlavici, netrvá dlhšie ako 30 minút. Po 3-4 ošetreniach dochádza k 50% úbytku ochlpenia. Prístroj obsahuje aj "presný nástavec" na ošetrenie tváre a oblasti bikín.

Cena bez DPH ... 333,33 €
Cena s DPH ....... 399,99 €

pilulka.sk:
Kúpiť

Epilátor Beurer IPL SalonPro System 10000+ s XXL hlavicou a životnosťou 250 000 impulzov.

Epilátor Beurer 10000+ je hitom medzi prístrojmi založenými na najmodernejšej IPL technológií. Intenzívne pulzné svetlo (Intensed Pulsed Light) predstavuje bezbolestný spôsob odstraňovania chĺpkov. Obsluha prístroja je veľmi jednoduchá a pohodlná. 

Prečo si vybrať IPL Beurer 10000+ ?

50% úbytok ochlpenia po 3-4 použitiach

Po 3-4 použitiach zaznamenáte úbytok ochlpenia o 50%. Jedno ošetrenie celého tela pomocou IPL epilátora Beurer 10000+ netrvá dlhšie ako 30 minút. Epilátor môžete použiť na tvár pod lícnymi kosťami, nad hornou perou, na rukách, nohách, v podpazuší, hrudníku, chrbte a v oblasti bikín.

XXL svetelná plocha

Svetelná hlavica jedným „bliknutím“ ošetrí až 7 cm² pokožky. S týmto IPL epilátorom ošetríte väčšiu časť tela za kratší čas v porovnaní s podobnými zariadeniami, ktorá dokážu ožiariť 2 – 4 cm². Rýchlejším ošetrením nie len že ušetríte svoj čas, ale spotrebujete aj menej energie a prístroj sa tak rýchlo neopotrebuje.

IPL Beurer 10000+ obsahuje aj presný nástavec, na ošetrenie menších plôch, ako je tvár či oblasť bikín.

Presný nástavec je vhodný na:

Funkcia „blesk-glide“

Rýchlosť a efektivitu odstraňovania chĺpkov zaisťuje funkcia „blesk-glide“, ktorá spoločne s XXL svetelnou plochou skrátia čas epilácie celého tela na približne 26 minút. Aplikátor je pri používaní veľmi stabilný, zaručuje rýchly, rovnomerný, pohodlný a bezpečný kĺzavý pohyb prístroja po pokožke.

Beurer IPL 10000+ odporúčajú aj lekári

Dermatologicky testovaný prístroj Beurer IPL 10000+ odporúčajú lekári pre jeho šetrnosť a maximálnu bezpečnosť. Napájanie je riešene jednoducho – zapojením do elektrickej siete.

Bezpečnosť na prvom mieste

Beurer IPL SalonPro System 10000+ chráni vašu pokožku aj zrak vďaka integrovaným senzorom a kontrolkám. V prípade, že odtieň pokožky nevyhovuje nastaveniu intenzity, kontrolka na prístroji začne svietiť na červeno. Ak hlavica IPL epilátora neprilieha tesne k pokožke, kontrolka na prístroji zasvieti na oranžovo.

Životnosť až 250 000 impulzov!

Jedna kazeta obsahuje až 250 000 svetelných impulzov, vďaka čomu vám vydrží veľmi dlho – na jedno ošetrenie použijete približne 500 impulzov. Keďže životnosť epilátora IPL Beurer 10000+ s jednou kazetou je až 30 rokov (pri používaní jednou osobou), patrí jednoznačne medzi finančne výhodnejšie riešenie ako pravidelná návšteva salónu krásy.

Beurer MyIPL aplikácia

K IPL epilátoru Beurer 10000+ si môžete stiahnuť aplikáciu Beurer MyIPL, ktorá vás prevedie celým procesom trvalého odstraňovania chĺpkov. Aplikácia je dostupná pre Android aj iOS. Pre dosiahnutie dlhotrvajúceho efektu je potrebné prístroj používať celý jeden životný cyklus rastu chĺpkov, keďže každý chĺpkov sa nachádza v inej fáze. K úplnému odstráneniu chĺpkov dôjde približne po 6 - 9 mesiacoch pravidelného používania s 2 až 4 týždennými prestávkami. Beurer MyIPL aplikácia vám vždy pripomenie, kedy je čas začať s novou procedúrou a ako dlho potrvá, kým sa chĺpkov zbavíte.

Na fototype pleti záleží

Pre akú pokožku je Beurer IPL 10000+ vhodný? Snímač prístroja deteguje chĺpky na pleti takmer všetkých svetlejších fototypov. Ideálna je kombinácia svetlá pleť s tmavými chĺpkami.

IPL prístroj nie je vhodný pre prirodzene tmavý odtieň pleti a príliš svetlé odtiene chĺpkov. Ak je IPL ošetrenie vhodné pre vašu pleť, prístroj vám umožní nastavíť intenzitu žiarenia a môžete začať s epilovaním. Ak pokožka vhodná nie je, nebudete môcť nastaviť intenzitu a prístroj nevyšle svetelný impulz. 

Technické parametre:

Diskusia


Email nebude zverejnený, len jeho prvá čásť.